Themabijeenkomsten Eetstoornissen tijdens de zomervakantie

De zomervakantie komt er weer aan. De meeste mensen kijken hiernaar uit. Maar voor iemand met een eetstoornis kan de zomervakantie voor extra onrust zorgen. De dagelijkse routine verandert, er is minder controle, en eetmomenten zijn anders. Die stress kan de eetstoornis verergeren. Hoe ga je hier als naaste van iemand met een eetstoornis mee om?

Themabijeenkomst voor naasten van iemandmet een eetstoornis

In aanloop naar de zomervakantie organiseert Stichting Kiem themabijeenkomsten voor naasten van iemand met een eetstoornis. De bijeenkomsten vinden plaats verspreid door heel Nederland. Ben je niet in de gelegenheid naar een bijeenkomst toe te komen, dan kun je ook kiezen voor een online bijeenkomst.

We besteden aandacht aan hoe je als naaste van iemand met een eetstoornis ervoor kan zorgen dat jullie samen een fijne zomervakantie hebben. Ervaringsdeskundige trainers en vrijwilligers geven uitleg over hoe een eetstoornis werkt. Zij geven praktische tips en handvatten over hoe je hiermee om kunt gaan tijdens de vakantie. Zodat iedereen in jouw gezin een fijne zomervakantie kan hebben.

De bijeenkomsten starten om 19.30 uur en zijn rond 21.30 uur afgelopen.

Meld je hieronder aan zodat we je tijdig de juiste informatie kunnen toesturen. De inschrijving sluit vier dagen voorafgaand aan de bijeenkomst. In de bevestigingsmail kun je een vrijwillige donatie doen.

Dinsdag 4 juni Emergis Kloetinge
Maandag 10 juni    Realcovery Inloophuis VOL
Donderdag 13 juni      meRecovery      VOL
Maandag 17 juni      NATLAB      Eindhoven
Dinsdag 18 juni      Cuidate / Juntos      Zwolle
Woensdag 19 juni      Dalisay Recovery      VOL
Dinsdag 25 juni      Stichting JIJ      Rotterdam
Woensdag 26 juni      Accare      Haren
Donderdag 27 juni      Youz      Maastricht
Woensdag 2 juli      Ixta Noa      Leeuwarden
Woensdag 3 juli      Online bijeenkomst      VOL
Dinsdag 9 juli      Online bijeenkomst      VOL
Donderdag 11 juli      meRecovery      Zeist

Diverse bijeenkomsten zitten al vol. Je bent hartelijk welkom bij één van de andere locaties. Komt dat je niet uit, stuur dan een mail naar info@stichtingkiem.nl en geef aan bij welke bijeenkomst je zou willen aansluiten.
Je komt daarmee op de wachtlijst. Een plaats op de wachtlijst is geen garantie dat je een bijeenkomst kunt bezoeken.

Thema bijeenkomsten

juni17

Natlab, Kastanjelaan 500 EINDHOVEN
juni18