Demi Lovato neemt afscheid van eetstoornis

Demi Lovato (28) heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze een eetstoornis had, maar naar eigen zeggen is ze daar helemaal van hersteld. Dit tot haar eigen grote verrassing, schrijft ze bij enkele foto’s op Instagram, waarop ze haar striemen eert. 

Tijdens een interview met Ellen Degeneres vertelde Lovato voor het eerst openhartig over haar problemen met voeding. ,,Jarenlang was ik obsessief bezig met wat ik at”, bekende ze. ,,Ik had boulimia en zocht lange tijd niet naar de hulp die ik nodig had.”

Maar toen ze eindelijk aan de beterhand was, maakte de buitenwereld het haar moeilijk. ,,Mijn voormalige team controleerde alles wat ik at”, legde ze uit. ,,Wanneer ik in een hotel sliep, haalden ze de telefoon er weg zodat ik geen roomservice kon bestellen. Als er een schaal met fruit stond, werd ook die weggehaald, omdat dat extra suikers waren. We hebben het dus niet over brownies en snoep, maar over fruit!

Ben jij benieuwd naar Demi Lovato haar verhaal? Lees het volledige artikel hier