Disclaimer

Onze HelpFinder is een zoekmachine voor het vinden van hulp en steun bij een eetstoornis in Nederland. Naast organisaties die in Nederland mensen met een eetstoornis behandelen hebben wij ook organisaties opgenomen die in het traject voorafgaand alsook na de behandeling steun kunnen bieden.

Stichting Kiem raadt u aan om direct contact op te nemen met de organisaties indien u specifieke vragen heeft. U kunt ook voor vragen bij ons terecht via het telefoonnummer of het contactformulier op onze site of via het sturen van een mail naar info@stichtingkiem.nl.

Houd er rekening mee dat de informatie van onze HelpFinder gebaseerd is op onderzoek uitgevoerd door Stichting Kiem, of is verstrekt door de persoon of organisatie die de hulp of ondersteuning aanbiedt. Het includeren van een dienst in de HelpFinder impliceert geen aanbeveling vanuit Stichting Kiem. In geen geval heeft de persoon of organisatie een bedrag betaald aan Stichting Kiem om in de Helpfinder opgenomen te worden. Stichting Kiem raadt alle gebruikers van de HelpFinder sterk aan om na te gaan of de dienst aan uw specifieke eisen voldoet, en of de dienst geregistreerd is bij een erkende beroepsorganisatie.

Heeft u bedenkingen over een van de diensten genoemd op deze site, neem dan contact met ons op via info@stichtingkiem.nl. Stichting Kiem heeft het recht om gegevens te verwijderen uit de HelpFinder.

Stichting Kiem stelt zich niet verantwoordelijk voor de juistheid van de verstrekte informatie, maar onjuistheden worden gecorrigeerd zodra ze onder onze aandacht worden gebracht via het versturen van een bericht naar info@stichtingkiem.nl danwel via het invullen van het contactformulier.