Training professionals

Stichting Kiem geeft trainingen aan onderwijsprofessionals over het signaleren, bespreekbaar maken en het begeleiden bij een eetstoornis.

Wij verzorgen de trainingen zowel op inschrijving als in-company. Kijk in onze agenda voor alle trainingen.Naast onze trainingen hebben wij ook een handleiding voor professionals ontwikkeld.

De volgende trainingen voor professionals worden door stichting Kiem aangeboden:

Training – vroegsignaleren en bespreekbaar maken(dag of dagdeel)

In deze training wordt de nadruk gelegd op het vroegsignaleren en bespreekbaar maken van een eetstoornis. De training wordt gegeven door ervaringsdeskundige professionals en bestaat uit het bespreken van eigen ervaringen, kennisoverdracht, het oefenen van gesprekstechnieken op een trainingsacteur en ruimte voor het inbrengen van eigen casuïstiek.

Kijk in de agenda wanneer deze training wordt gegeven of vraag een offerte aan voor een training op locatie via daniellegouman@stichtingkiem.nl.