IntoLife: 24/7 support bij eetstoornissen

IntoLife biedt een veilige en inspirerende woonvorm in Utrecht met krachtgerichte en liefdevolle begeleiding voor (aankomende) studenten met een eetstoornis. Je wordt geholpen om in twee jaar tijd een leven op te bouwen waar jij blij van wordt. Studeren, op jezelf wonen en herstellen: Het kan!

Vanuit de thuisbasis die IntoLife biedt helpen zij studenten, van minimaal 17 en maximaal 28 jaar, om binnen 2 jaar het leven op te bouwen waar zij naar verlangen. Bij IntoLife woon je op jezelf in je eigen studio/huis en ontvang je krachtgerichte begeleiding in het dagelijks leven door ervaringsdeskundigen en professionals die 24/7 beschikbaar zijn. Bij IntoLife krijg je de kans te ontdekken wie jij bent naast je eetstoornis en waar je verlangens liggen. Dit helpt jou om uit te zoomen op de eetstoornis en in te zoomen op het durven leven.

IntoLife is ontstaan vanuit deze behoeften van jongvolwassenen met een eetstoornis en is in cocreatie vormgegeven. Jij staat als persoon centraal, niet de eetstoornis. Het aanbod van IntoLife ondersteunt behandeling en vergroot daarmee de behandeleffectiviteit van ambulante behandelingen.

Interesse of vragen? Lees hier alles over IntoLife!

IntoLife | LinkedIn