Landelijke K-EET dag voor professionals

De landelijke ketenaanpak eetstoornissen (K-EET) verbetert de hulp aan kinderen en jongeren met eetproblemen. Op 28 juni 2022 is de eerste landelijke K-EET-dag voor professionals. Wat heeft deze aanpak tot nu toe opgebracht, en wat staat er op de agenda voor de komende periode? Je hoort het op deze dag van inspirerende sprekers. Ook is er voldoende ruimte voor onderlinge interactie.

De landelijke K-EET dag wordt georganiseerd voor professionals die in hun werk te maken hebben met kinderen en jongeren met een eetstoornis. Met deze dag wil K-EET regionale samenwerking mogelijk maken. Professionals zijn daarom van harte uitgenodigd om samen met collega’s deel te nemen aan deze dag. Aanvullend daarop zijn ook collega’s uit het ‘voorveld’ van harte welkom, zoals huisartsen, jeugdartsen, zorgcoördinatoren van scholen, POH-jeugd en ambtenaren van de gemeente.

Het beloofd een informatieve en inspirerende dag te worden met als thema eetstoornissenzorg als netwerkzorg. Kinderarts Annemarie van Bellegem host de dag. Monika Scholten praat je bij over de resultaten van K-EET tot dusver, Patrick Kenis inspireert over werken in netwerken en er is een live podcast opname met ervaringsdeskundigen. Eric van Furth en Gerwin Rodenburg delen de do’s en don’t’s rondom netwerksamenwerking. In de masterklass K-EET leer je hoe netwerksamenwerking door K-EET in de praktijk werkt, en wat je daar samen van kan leren. Ook is er gedurende de dag voldoende ruimte voor interactie met collega’s.

Vind hier meer informatie over de landelijke K-EET dag of meld je direct aan