Last Man Standing 30 oktober 2021

Last Man Standing is een evenement georganiseerd door MIND, waarbij honderden mensen samen 3 uur lang op een paal of verhoging gaan staan. Met deze actie wil MIND aandacht vragen voor het belang van mentale gezondheid en daarnaast geld ophalen om jongeren die het moeilijk hebben te ondersteunen. 

Veel jongeren worstelen met een mentale problemen. Maar liefst 4 op de 10 jongeren met psychische klachten durft hier niet over te praten. Daarom is bespreekbaarheid, aandacht, preventie en ondersteuning juist nu heel hard nodig. Door mee te doen met Last Man Standing kan je een statement maken met jouw verhaal en motivatie. Met de donaties die jij ophaalt, steun je projecten zoals de MIND Young Academy en de MIND Young Studio. Met deze projecten, gericht op kwetsbare jongeren, verzorgen ervaringsdeskundigen vanuit MIND voorlichting, preventie en ondersteuning.

Afgelopen jaar organiseerde MIND vanwege corona een online editie van Last Man Standing. Gelukkig is er nu weer meer mogelijk en daarom zijn er dit jaar meerdere locaties om mee te doen. De hoofdlocatie is in Amsterdam, maar er zijn ook locaties in Utrecht en Groningen. Of doe het helemaal anders en trek juist de aandacht met jou eigen actie in jouw omgeving! We willen hoe dan ook dat héél Holland gaat staan voor een psychisch gezonde samenleving.

Lees hier alles over Last Man Standing en zie hoe jij je kan aanmelden!