Lezing ‘Innerlijke criticus bij eetproblemen’ door Dr. Greta Noordenbos

Op zaterdag 26 november geeft Dr. Greta Noordenbos voor Stichting Dalisay Recovery een lezing met als thema: De strijd tegen de innerlijke criticus bij eetproblemen. Dr. Greta Noordenbos is werkzaam als senior onderzoeker en universitair docent bij de afdeling klinische Psychologie van de Universiteit Leiden en is expert op het gebied van eetstoornissen.

Greta Noordenbos heeft veel onderzoek gedaan naar de mogelijkheden van herstel van eetstoornissen. Ze heeft veel mensen geïnterviewd die langdurig hersteld zijn en hier veel kennis door opgedaan. Daarnaast heeft zij vele interessante boeken geschreven, waaronder het boek: “In de greep van een eetstoornis”, waar de oprichters van Stichting Dalisay Recovery ook aan meegewerkt hebben.

Greta Noordenbos is een graag geziene gastspreker en neemt je op 26 november mee in de strijd tegen de innerlijke criticus. Ze zal enkele oefeningen doorlopen met de bezoekers, die kunnen helpen om minder last te hebben van de innerlijke kritische stemmen, om zo positiever te denken over jezelf.

Deze lezing is gratis toegankelijk voor iedereen die interesse heeft in dit onderwerp. Voor mensen die zelf worstelen met eetproblemen en voor naasten, hulpverleners of andere geïnteresseerden die hier graag meer kennis over willen opdoen.

Praktische informatie

De lezing zal worden gehouden in Hoorn, de Verbinding, Wilhelminalaan 2 (De Hoofdzaak).

De lezing start om 13.00 uur inloop met koffie/thee en iets lekkers. Om 13.30 uur start lezing tot ongeveer 15.00 uur.
Na afloop is er gelegenheid om nog even na te praten en kennis te maken met de vrijwilligers en het werk van Stichting Dalisay Recovery.

Opgeven voor deze lezing kan via de mail: info@dalisayrecovery.nl