Maak kennis met onze nieuwe collega Conny

Wij verwelkomen onze nieuwe collega Conny in ons team! Conny is sinds deze maand werkzaam als operationeel manager binnen Stichting Kiem. Wij stellen haar graag aan jullie voor.   

Welkom bij Stichting Kiem Conny! Kan je iets vertellen over wat je hiervoor gedaan hebt?  

Jazeker! Ik kom uit de logistieke wereld. Ik heb bij grote logistieke organisaties gewerkt en als je kijkt naar de rode draad in mijn werkleven is dat vooral het opzetten van nieuwe afdelingen of het herinrichten of structureren van afdelingen. Op het moment dat een afdeling staat, ging ik door naar de volgende uitdaging. Ik heb een tijd lang op een logistieke afdeling gewerkt, waar we verantwoordelijk waren voor zeldzame medicatie(s). Dit was bijzonder om te doen. Je weet dat iemands leven kan afhangen van de medicatie die bij jou voorbij komt. Hier kwam ik echt in aanraking met de meer menselijke kant van het werk en zag ik dat het commerciële logistieke werk wat ik altijd deed, ook gecombineerd kan worden met het menselijke.   

In 2020 en 2021 ben ik als teammanager werkzaam geweest bij het corona bron- en contactonderzoek en het laatste jaar heb ik gewerkt bij een opleidingsinstituut als commercieel operationeel manager.   

Wat maakt dat je bij Stichting Kiem bent komen werken?  

De operationele kant van het werk heeft mij altijd enorm geïnteresseerd, maar het maakt het voor mij nog interessanter wanneer dit samen komt met het zorgen voor de mens. Bij Stichting Kiem komen deze werelden samen.  

Ik heb zelf gelukkig geen eetstoornis gehad, maar heb dit wel van dichtbij meegemaakt. Ik heb op het conservatorium gezeten waar de focus lag op uiterlijk en gewicht. Ik heb uiteindelijk gekozen om hier afstand van te nemen, maar veel klasgenoten kampte in die tijd met een eetstoornis. Ik zag van dichtbij wat de impact hiervan was.   

Wat worden jouw werkzaamheden binnen Stichting Kiem? 

Stichting Kiem is een redelijk nieuwe organisatie en daarom zijn er nog allerlei dingen die nog gestroomlijnd kunnen worden, daar ga ik vooral bij ondersteunen. De werkzaamheden zullen variëren van het regelen van een planningstool tot en met het ontwikkelen van een management informatietool. Ik zal ook meedenken over het HR beleid en mij bezighouden met netwerken en bruggen leggen. Genoeg te doen dus!