MIND Magazine

Het MIND Magazine staat online! Met trots presenteert MIND het MIND Magazine. Het magazine is een eenmalige uitgave waarin de lidorganisaties van MIND in de spotlights staan. Ook geeft het magazine een uitgebreid beeld van de wereld van de geestelijke gezondheidszorg. 

MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid (voorheen LPGGz) is dé koepel van, voor en door cliënten- en familieorganisaties in de ggz. Zij streven ernaar de positie van iedereen die te maken heeft met psychische problemen structureel te verbeteren. MIND zet zich onder andere in voor mensen met een eetstoornis.

In het magazine staan veel hoopgevende en mooie verhalen. Verhalen van mensen die hun ervaringen gebruiken om anderen te ondersteunen. Daarnaast staat het magazine vol met handige tips over psychische gezondheid, achtergrondinformatie (wat doet een psychiater nu precies bijv., wat kan een huisarts of POH-ggz voor je betekenen, waar vind je als naaste informatie en steun etc.) en links naar bij MIND aangesloten cliënten-, naasten-, zelfregie- en herstelorganisaties.

Interesse? Bekijk hier het MIND Magazine

bron; MIND Platform