Webinar: omgaan met een eetstoornis van je kind

Als je kind een eetstoornis heeft komt er heel veel op je af. Hoe ga je met de eetmomenten om? Waar vind je hulp? Moet je je vermoedens serieus nemen? Wat als je kind geen hulp wil? Tijdens het webinar staan we stil bij wat jij als ouder moet weten over eetstoornissen. Naast experts komen ook ervaringsdeskundigen én ouders aan het woord.

Sprekers
De spekers die aan bod komen tijdens het webinar zijn Leontien Zijlaard-van Moorsel, Marc Godschalk en Patricia Bos. Leontien Zijlaard-van Moorsel is de oprichter van het Leontienhuis, ervaringsdeskundige en meervoudig Olympisch kampioen wielrennen. Marc Godschalk is systeemtherapeut bij PsyQ, lid specialismegroep voedings- en eetstoornissen Parnassia Groep, docent RINO en eigenaar praktijk Marc Godschalk. Patricia Bos is oprichter Buro PUUR, directrice stichting Kiem, ervaringsdeskundige en lid specialismegroep voedings- en eetstoornissen Parnassia Groep.

Voor wie?
Dit webinar is bestemd voor ouders die vermoeden dat hun kind een eetstoornis heeft en ouders die wachten totdat de behandeling van hun kind van start gaat.

Wat kan je van dit webinar verwachten?
– Tips en tops wat jij als ouder kan doen als je kind een eetstoornis heeft
– Hoe herken je als ouder een eetstoornis?
– De soorten eetstoornissen
– Behandeling als een kind een eetstoornis heeft
– Ervaringen van andere ouders

Wil je het webinar terugkijken? Klik op deze pagina.

Georganiseerd door:
Parnassia Groep Academie en specialismengroepen.
In samenwerking met PsyQ, Leontienhuis en Buro PUUR.