Stem mee voor Appeltje van Oranje

Ixta Noa en Realcovery Inloophuis zijn genomineerd voor het Appeltje van Oranje van het Oranjefonds! Beide organisaties zetten zich in voor mensen met een eetstoornis en hun naasten. Tijdens de Stemtiendaagse tot en met 20 januari kun je jouw stem uitbrengen. Het project met de meeste publieksstemmen gaat sowieso door naar de volgende ronde, dus laat je stem horen!

Wil je meer lezen over de nominatie van Realcovery Inloophuis of direct je stem uitbrengen? Klik dan hier! 

Wil je meer lezen over de nominatie van Ixta Noa of direct je stem uitbrengen? Klik dan hier! 

De Appeltjes van Oranje is een project van het Oranjefonds. De Appeltjes van Oranje zijn jaarlijkse prijzen voor drie sociale projecten die zich inzetten voor een betrokken en leefbare samenleving. Het is een blijk van waardering voor het werk en de inzet van de winnende organisatie.

Dit jaar gaan de prijzen naar projecten die ervoor zorgen dat mensen met psychische problemen volwaardig kunnen deelnemen aan de samenleving. Stel, je voelt je depressief, hebt een eetstoornis of dwangneurose of kampt met paniekaanvallen. Hoe waardevol is het dan als iemand je helpt erbovenop te komen? Iemand die géén professionele zorgverlener is.

Wil je weten voor welke steun je bij deze herstelhuizen terecht kunt, bekijk dan hier het overzicht